Klanten geven Suzanne gemiddeld een 9,5

Ervaring 10

Zeer blij met de begeleiding en professioneel advies. 

Wij hebben Suzanne als zeer positief en professioneel ervaren. Ze is heel vakkundig en menselijk omgegaan met onze situatie. Waarbij wij als ex partners volledig achter haar advies/begeleiding stonden. Dit heeft ervoor gezorgd dat er rust is tussen ouders en kinderen. Als vader en moeder die normaal niet op 1 lijn zitten is het meestal moeilijk om samen achter een beslissing te staan. Via Suzanne is dit niet gebeurd. Wij danken haar voor deze stap in een ons nieuwe toekomst die we zonder haar moeilijk hadden kunnen voorstellen. – Randy

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

2-6-2023, Heerlen

Ervaring 10

Enorme steun en duidelijkheid in een zware periode.

In een zware emotionele periode heb ik een enorme steun gehad aan suzanne. Het werd heel duidelijk uitgelegd en veel hulp bij de scheiding. Zonder suzanne was het niet snel en soepel verlopen. Er werd geen partij getrokken. Voor mij werd het duidelijk uitlegt wat voor ons kind het beste was en goed paste bij zowel mijn ex partner en mij. Bij een scheiding komt zoveel kijken en kon ik niet goed nadenken en vergeet je veel wat er allemaal bij komt kijken. Ik ben suzanne zo dankbaar hoe alles is geregeld en het ging heel snel, zodat ik me weer kon focussen op de toekomst. En nu nog steeds kan ik met al mijn vragen bij haar terecht, het werd heel duidelijk dat na een scheiding je eigenlijk nergens terecht kunt met vragen. En daar heb ik suzanne voor. Dat geeft je enorm veel rust en duidelijkheid om terug te kunnen vallen op een persoon. – Whitney

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

2-6-2023, Heerlen

Ervaring 9

Perfecte begeleiding in moeilijke tijden!

Suzanne Heussen heeft ons scheidingsproces zeer kundig begeleid met een persoonlijke touch en vooral onpartijdig. Voor de meeste mensen is scheiden een onbekend terrein maar Suzanne maakt het duidelijk, overzichtelijk en alles wordt stap voor stap afgewerkt op een tempo wat je zelf in de hand hebt. Ze heeft, buiten ons, ook gesprekken gevoerd met onze kinderen zodat iedereen zich gehoord voelde en er keuzes gemaakt konden worden waar iedereen zich in kon vinden. In mijn geval was de scheiding geen ‘standaard geval’ en was er meer speurwerk nodig in specifieke wetgeving omdat ik werk als internationaal ambtenaar. Ook dit is goed gedaan. Al met al ben ik zeer tevreden over het proces en kan ik Considerans Scheidingsbemiddeling zeker aanbevelen! – Danny

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

18-10-2020, Sittard

Ervaring 10

Fijne vrouw.

Op een correcte wijze ons geholpen met de scheiding. – Ruud

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

4-5-2023, Heerlen

Ervaring 10

Zeer blij met de begeleiding en professioneel advies. 

We zijn zeer goed begeleid door Peter. Hij legt alles goed en duidelijk uit. – Randy

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

2-6-2023, Heerlen

Ervaring 8

Zeer prettig.

Onpartijdig, neemt tijd voor uitleg, regelt snel en vakkundig. – Rob

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

9-2-2023, Susteren

Ervaring 10

Uitstekende begeleiding, meteen een vertrouwd gevoel.

Vanaf het eerste moment een heel vertrouwd gevoel. Fijne begeleiding, iedere stap tijdens het proces werd heel helder uitgelegd. Goede communicatie, afspraken maken verliep ook heel goed. Zeer tevreden! – Thierry

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

26-4-2023, Maastricht

Ervaring 9

Goede en snelle afwikkeling met mediation.

Suzanne is een fijne mediator. Zij luistert goed naar beide kanten van de scheiding en trekt géén partij, zoals dat ook hoort. Het was daarnaast ook fijn dat Suzanne goed telefonisch bereikbaar was, ook in de weekenden als er hulp nodig was. – Zoe

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

9-3-2023, Susteren

Ervaring 10

Heeft het echtscheidingsproces uitstekend begeleid.

Warme persoonlijkheid die dit moeilijke proces niet alleen zakelijk benaderd. Ze heeft oog en oor voor alle partijen. Legt het hele proces en alle stappen daarin duidelijk uit. – Sjo

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

3-12-2022, Heerlen

Ervaring 10

Kundige begeleiding.

Suzanne heeft ons op een kundige, geduldige en onpartijdige manier begeleid tijdens onze echtscheiding. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij samen goed door deze bijzonder emotionele en moeilijke tijd gekomen zijn. – Susanne

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

2-12-2022, Limburg

Ervaring 8

Open, vriendelijk, efficient.

Suzanne Heusen heeft het scheidingstraject doortastend en efficient begeleid, met versnellingen waar mogelijk en een pas op de plaats waar nodig. Ik ben heel tevreden over haar begeleiding. – Jacqueline

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

9-7-2022, Kerkrade

Ervaring 9

Snelle afhandeling, professioneel en verstand van zaken.

Suzanne is een fijn, meedenkend iemand die weet waar ze over praat. Ze helpt je door heel het proces heen van begin tot eind. Zelfs jaren later staat ze zelfs open voor vragen en beantwoord ze deze op professionele wijze. Super! – Tamara

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

28-6-2022, Roermond

Ervaring 10

Uitstekend, zeer prettige samenwerking.

Super, goed geholpen en antwoorden op vragen waar je wat mee kan. – Wesley

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

2-11-2022, Susteren

Ervaring 9

Perfect geregeld.

Zeer deskundige hulp. – Theo

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

26-8-2022, Merkelbeek

Ervaring 9

Uitstekend.

Je word goed begeleid er word goed naar je geluisterd. – Maikel

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

25-8-2022, Landgraaf

Ervaring 10

Fantastisch!

Het was drek een klik tussen Suzanne en mij en mijn man. Alles werdt ons duidelijk uit gelegd. Er werdt geen partij getrokken. Alles is op een goede eerlijk manier gebeurt. Vondt het ook heel fijn dat als mijn 3 kinderen met vragen zaten ook bij haar terecht konden. Ben zeer blij dat we Suzanne hebben gekozen. Zou haar zeker aan iedereen aan raden bij een scheiding! – Erna

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

3-2-2022, Geleen

Ervaring 10

Een hele geruststelling!

Suzanne is een warm persoon, die met je meeleeft en toch zeker de zakelijke kant niet uit het oog verliest. Wij konden zelf het tempo van het scheidingstraject bepalen. Voor de kinderen was voldoende aandacht, ook al wonen zij niet meer thuis! – Annemarie

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

16-5-2022, Kerkrade

Ervaring 10

Professioneel en menselijk!

Alles heel netjes geregeld. Met voornamelijk oog op kind(eren). Het hele proces werd in goede banen geleid, op een geruststellende manier. Ondanks de situatie een fijne ervaring. – Nathalie

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

29-3-2022, Born

Ervaring 8

Wij zijn prima geholpen!

Suzanne is een aardige en onpartijdige vrouw en helpt goed om het beste voor de kinderen te regelen.Ik ben heel tevreden! – Elian

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

31-5-2022, Wigman

Ervaring 9

Luisterd goed en kijkt naar behoeften van beide partijen.

Zeer prettig. Konden beiden ons verhaal doen. En werd naar beiden geluisterd. – Melanie

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

29-1-2022, Kerkrade

Ervaring 10

Een super geweldige mediator.

Mijn ervaring met Suzanne in een woord super maar ook echt met alles zouw haar zeker aanraden ze staat echt voor alles voor je klaar bedankt voor alles. – Manuela

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

2-7-2021, Echt

Ervaring 10

Naar volle tevredenheid geregeld.

Alle zaken goed uitgezocht en vastgelegd. Tot in de puntjes. – Gemma

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

4-3-2021, Weert

Ervaring 10

Komt afspraken na, onpartijdig en is een luisterend oor.

Luistert goed komt met oplossingen en is zeer zeker onpartijdig. – Louis

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

18-10-2020, Heerlen

Ervaring 9

Scheiding

Ik heb een goede ervaring goed geholpen in die traject van de scheiding. – Octavia

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

4-9-2020, Hoensbroek

Ervaring 8

Correct en bedreven.

Denkt goed mee en zorgt voor een passende aanvaardbare oplossing voor beide partijen. – Peter

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

23-4-2021, Heerlen

Ervaring 8

Goed!

Fijne samenwerking weinig gedoe met papieren en Duidelijke instructies. Hartelijk dank. Ik zal u zeker aanbevelen. – Diana

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

5-1-2021, Brunssum

Ervaring 10

De mediation is uitstekend verlopen!

Alles is netjes afgewerkt, we konden met alle vragen terecht en werden uiterst vriendelijk door dit scheidingsproces geholpen door Suzanne Heussen. – Suzanne

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

1-11-2020, Roermond

Ervaring 9

Super goed geholpen!

Het was erg fijn om begeleid te worden in ons scheidingsproces. Suzanne is duidelijk, werkte alles goed bij. Alles goed afgehandeld. Ze voelde ons goed aan. De na zorg is ook perfect je hoeft maar te bellen met een vraag en je wordt erg goed geholpen. dus je staat er niet alleen voor als alles achter de rug is. We zijn blij zo goed geholpen te zijn dit hadden we echt niet alleen kunnen doen. – L Arts

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

11-9-2020, Venray

Ervaring 10

Een zeer betrouwbaar en vakkundig mediator.

Ik had geen ervaring omtrent van wat er allemaal komt kijken bij een scheiding. Dan is het geweldig om een rustig en vakkundig persoon als mediator te raadplegen. Vooral wanneer er ook emoties een rol kunnen gaan spelen! Vooral op het gebied van een ouderschapsplan opstellen, is Suzanne een zeer uitstekend persoon. Ze regelt alles voor je. Vooral duidelijkheid en alles inzichtelijkheid vond ik zeer belangrijk. Dus je weet meteen wat er op je afkomt!! En snap je iets niet dan kon ik altijd vrijblijvend advies vragen. – Rogier

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

7-9-2020, Heerlen

Ervaring 10

Ze gaf mij een vertrouwd gevoel.

Ondanks dat het mijn eigen keuze was en ik het ook snel afgehandeld wilde hebben was ik erg emotioneel en pakte ik moeilijk de informatie op in mijn hoofd. Suzanne gaf me daar ondanks alles genoeg tijd en uitleg bij om het te kunnen opnemen en begrijpen. Ze gaf me een vertrouwd en goed gevoel ondanks het verdriet. – Karin

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

22-6-2020, Maastricht

Ervaring 10

Uitstekend!

Suzanne heeft ons heel goed geholpen om onze scheiding te regelen. Ze is zeer professioneel en niks is teveel. – Carmen

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

26-7-2020, Maastricht

Ervaring 9

Prettig geholpen.

Suzanne heeft ons heel prettig en accuraat geholpen! – Carla

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

26-6-2020, Kerkrade

Ervaring 9

Professioneel afgehandeld, danku!

Ik heb Suzanne als zeer bekwaam ervaren. Suzanne is een leuk mens. – Geert

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

22-6-2020, Sittard

Ervaring 10

Uitstekende begeleiding in het scheidingsproces!

Mevr. Heussen heeft ons uitstekend begeleidt in het scheidingsproces. Haar zorgzaamheid en expertise heeft ons enorm geholpen. Gevoelsmatig zouden we dit proces zonder begeleiding nooit zo goed hebben ervaren. – JR

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

8-7-2020, Sittard

Ervaring 9

Begeleiding naar volle tevredenheid.

De begeleiding was naar volle tevredenheid. Luisterend oor om zaken toe te lichten, verstand van zaken, voldoende ervaring om tips te geven, werkt mee om tempo er in te kunnen houden of juist even rustiger aan te doen indien nodig. – Patrick

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

22-6-2020, Heerlen

Ervaring 8

Goede begeleiding, alles goed geregeld.

Alles vlot verlopen. Kon goed mijn ideeën aangeven. Gaf het idee dat je zelf mede verantwoordelijk was om alles compleet te maken. Goed gevoel. – Jos

Vertrouwen in de mediator:
Begeleiding van het proces:
Onpartijdigheid:
Betrokkenheid:
Deskundigheid:
Begrip voor emoties:

22-6-2020, Maastricht

Gratis kennis maken?

 Bel of mail mij!

Email

suzanne@heussenmediation.nl

Call Now Button